Ofte stilte spørsmål

Herbalife

Ingredienser. Niteworks® - ingredienser og fordeler


Niteworks® er et kosttilskudd som er formulert med L-arginin og L-citrullin som hjelper kroppen til å skape mer livskraftig nitrogenoksyd. * Forskning indikerer at nitrogenoksydproduksjonen støtter sunn blodtrykksnivå allerede innenfor et normalt område og blodkarets elastisitet. * Niteworks ® er også en utmerket kilde til folsyre for å støtte et sunt kardiovaskulært system og er rik på antioksidant vitaminer C og E. * For hjertehelsemessige fordeler, ta om natten eller før sengetid når nitrogenoksydnivået er lavest. Noen vitenskapelige bevis tyder på at forbruket av antioksidant vitaminer kan redusere risikoen for visse former for kreft. FDA har imidlertid fastslått at dette beviset er begrenset og ikke avgjørende. † Dr. Lou Ignarro, en nobelprisvinner i medisin, er vitenskapelig rådgiver for Herbalife og mottar kompensasjon for sin godkjenning av Herbalife®-produkter. Nobelfondet har ingen tilknytning til Herbalife og vurderer ikke, godkjenner eller godkjenner Herbalife®-produkter. DIREKTIV: Bland 2 skudd (10 g) i 8 fl oz kaldt vann. Kan også blandes med musserende vann eller juice. Ta 1 porsjon per dag. MERKNAD: Anbefales ikke til bruk hos barn. Gravide eller ammende kvinner bør konsultere legen sin før bruk av dette produktet. * Disse uttalelsene er ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. http://herbalife.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/1557
Herbalife® produkter - vektreduksjon


Hvis du tar Herbalife vektstyringsprodukter i kombinasjon med et moderat kaloriinntak, et balansert kosthold og vanlig fysisk aktivitet, kan du forvente beskjedent vekttap over en periode på flere uker. Modest vekttap kan defineres som ca. 0,5 til 1 kg * vekttap per uke. Imidlertid vil hver person gå ned i vekt ved forskjellige priser. Det kan være en rekke faktorer som kan påvirke vekttap. Disse faktorene kan omfatte-men er ikke begrenset til helse status, kroppssammensetning, medisiner, alder, spisevaner, kaloriinntak (både for lav eller for høy) og / eller trening. Siden det er mange faktorer som kan påvirke vekttap, anbefaler vi å søke råd fra helsepersonell før du starter et vektstyringsprogram. Del produktetikettene med leverandøren din. Hvis en av dere har flere produktspørsmål, er du velkommen til å kontakte oss. Helsepersonell kan også kontakte oss direkte. For ytterligere informasjon om kosthold og mosjon inviterer vi deg til å besøke vår blogg på: Oppdag God Ernæring. Husk at all informasjon i denne bloggen er for generell kunnskap og ikke er laget for å erstatte medisinsk rådgivning. * Forbrukere som bruker Herbalife® Formula 1 to ganger daglig som en del av en sunn livsstil, kan vanligvis forvente å miste rundt 0,5 til 1 pund per uke. Deltakere i en 12-ukers, enkeltblind studie brukte Formel 1 to ganger per dag (en gang som et måltid og en gang som en matbit) med et kaloriedyrhold og et mål på 30 minutters trening per dag. Deltakere fulgte enten et høyt protein diett eller et standard protein diett. Deltakere i begge gruppene mistet omtrent 8,5 pund.
Hva er ingrediensene i Herbalife®, og hvordan har dette produktet fordel?


Herbalife® er en spesialtilpasset blanding av svært raffinerte marine lipider med høy kvalitet omega-3 fettsyrer, eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), som bidra til å opprettholde et sunt kardiovaskulært system ved å opprettholde kolesterol og triglyseridnivåer allerede innenfor et normalt område. * Å ta DHA regelmessig bidrar også til å støtte normal hjernefunksjon og syn. * Støttende, men ikke avgjørende, forskning viser at forbruk av EPA og DHA omega-3 fettsyrer kan redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer. Link til produktkatalogen for etiketter og individuelle produktbestanddeler. * Disse uttalelsene er ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom.
Hvordan skal jeg ta Formula 1 Healthy Meal Nutritional Shake Mix?


Vi anbefaler alltid bruk av proteindrinkmix sammen med Fomula 1.
Hva er ingrediensene i Formula 1 Healthy Meal Nutritional Shake Mix, og hvordan har dette produktet nytte for meg?


Formel 1 er et deilig sunt måltid som gir en ideell balanse mellom protein og ernæring for å tilfredsstille din sult og gi deg energi. Hver shake er formulert med 21 essensielle vitaminer og mineraler, protein av høy kvalitet, er en god kilde til fiber, og er en utmerket kilde til antioksidanter. * Kliniske studier har vist at daglig bruk av skift med måltidskutt, sammen med moderat trening, har vist seg å være effektiv for å håndtere vekt. ** * Vitamin A (som betakaroten), C og E ** Basert på publiserte studier av ikke-Herbalife-produkter Produktkatalog: http://catalog.herbalife.com/Catalog/en-US/Formula%201
Hva er forskjellen mellom Herbalife® Formula 1 og Formula 1 Sport?


Alle Formel 1 sunnmette ernæringsmessige Shake-blandinger deler samme næringsprofil av 9g protein og 12g karbohydrater sammen med en vitamin- og mineralblanding. Innenfor denne linjen er den klassiske soyabaserte Herbalife Formula 1 samt Herbalife24® Formula 1 Sport, som er laget med melkeprotein. Formel 1 Sport er forskjellig fra Formel 1 i den Sporten: bruker myse og kasein i form av melkeprotein - inneholder en liten mengde soya lecithin har ekstra glutamin inneholder en høyere prosentandel av den daglige anbefalte verdien av vitamin A, kalsium, vitamin C og folsyre og hvert produsert produkt er testet rent for atletisk forbudte stoffer og sertifisert i NSF Certified for Sport® Program. Disse forskjellene ble implementert for å møte de økte ernæringsbehovene til de som deltok i en aktiv livsstil. Imidlertid tilbyr de begge like generelle fordeler, og kan brukes om hverandre: idrettsutøvere kan bruke den klassiske, og ikke-idrettsutøvere kan bruke sportversjonen.

Kontakt

Jeg har andre spørsmål.


Kontakt meg på mail så vil vi oppdatere nettisiden med yttligere svar. fitness@lenehansen.no

Spis som oss

Hvilke produkter trenger jeg for å delta på "Spis som oss"


Du trenger: To bokser :Herbalife Formula 1 To bokser :Proteindrinkmix En boks : Fibertilskudd, velg mellom eple-havrefiber eller fiber og urtetabletter Les mer OM :
Om Formula 1.


Et delikat, næringsrikt måltid som gir en ypperlig balanse av høykvalitetsprotein fra soya og melk, essensielle mikronæringsstoffer og tilsatte plantestoffer og urter. VIKTIGE FORDELER
• F1-shaker har hjulpet mennesker over hele verden med å nå sine vektkontrollmål. Nå dine i dag!
• Støttet av vitenskapen: Kliniske studier viser at daglig bruk av måltidserstattende shaker som en del av et kalorikontrollert kosthold effektivt kan kontrollere vekt sammen med moderat trening.
• Kalorikontrollert: 220 kcal per porsjon
• Formula 1, som er rik på protein fra soya og meieriprodukter (18 g per porsjon), er et ypperlig alternativ hvis du ønsker å byggemuskelmasse i kombinasjon med trening.
• En F1-shake, som er rask å blande sammen, er et praktisk, sunt alternativ til frokost, lunsj eller middag med høyt kaloriinnhold.
• Soyaprotein: komplett protein som tilfører alle essensielle aminosyrer.
• Gir tilskudd av essensielle vitaminer og mineraler.
• Tilgjengelig i 8 herlige smaker samt tilgjengelig i: F1 Free From – uten laktose, soya og gluten når den tilberedes i følge veiledningen. Passer vegetarianere.

HVORDAN KAN DET HJELPE DEG?
Når du vil tape eller kontrollere vekt, er det viktig å ha et næringsmessig balansert kosthold. Et næringsrikt måltid som Formula 1 hjelper deg med å kontrollere kaloriinntaket samtidig som det gir essensielle vitaminer og mineraler, med karbohydrat og protein. BRUK
Nyt en Formula 1-shake hver dag som et sunnere måltidsalternativ. Bland 2 spiseskjeer pulver (26 g) med 250 ml lettmelk (lavt fettinnhold).

• Bruk i forbindelse med vektkontroll: Erstatt 2 måltider per dag med denne herlige shaken og spis 1 næringsmessig balansert måltid. Nr. 0141 Vanilje 550g
Nr. 0142 Sjokolade 550g
Nr. 0143 Jordbær 550g
Nr. 0144 Tropisk frukt 550g
Nr. 0146 Cookies & Cream 550g
Nr. 1922 Vanilje 780g
Nr. 1171 Cappucino 550g
Nr. 2100 Bringebær & Blåbær 550g
Nr. 2790 Karamell - eple og kanel 550g
Hvilke smaker finnes?


Nr. 0141 Vanilje 550g
Nr. 0142 Sjokolade 550g
Nr. 0143 Jordbær 550g
Nr. 0144 Tropisk frukt 550g
Nr. 0146 Cookies & Cream 550g
Nr. 1922 Vanilje 780g
Nr. 1171 Cappucino 550g
Nr. 2100 Bringebær & Blåbær 550g
Nr. 2790 Karamell - eple og kanel 550g
Om Fiber- og urtetabletter


Fiber- og urtetabletter inneholder en blanding av havrefiber, inulin og persille VIKTIGE FORDELER Fibertilskudd hjelper deg med å oppnå ditt anbefalte daglige fiberinntak på 25 g per dag. Perfekt til bruk sammen med Formula 1 Måltidserstatning som en del av ditt grunnleggende vektkontroll og velværeprogram. HVORDAN KAN DET HJELPE DEG? Et balansert kosthold med rikelig med fullkorn kan hjelpe deg med å oppnå ditt daglige fiberkrav. Ta et fibertilskudd hvis du sliter med å spise nok fiber. Det kan hjelpe deg med å oppnå det anbefalte daglige fiberinntaket på 25 g per dag. BRUK Ta 2 tabletter ved måltid, 3 ganger per dag sammen med et stort glass vann.
Produktet kan brukes sammen med Formula 1 Måltidserstatning som en del av din
grunnleggende vektkontroll og velværeprogram.
Om Havre-eplefiberdrikk


Havre-eplefiberdrikk er velsmakende og kan på en enkel måte øke ditt daglige fiberinntak. En unik blanding av løselige og uløselige
fiber. Havre-eplefiberdrikk inneholder seks fiberkilder - eple, havre, mais, sitrus, sikori og soya. Hver porsjon inneholder 5 g med fiber og
18 kalorier.*

VIKITGE FORDELER
Ingen kunstige søtningsmidle Sukkerfri Øk ditt daglige fiberinntak med Havre-eplefiberdrikk 5 g med fiber per porsjon 6 fiberkilder Inneholder både løselige og uløselige fiber 18 kcal per porsjon* BRUK Bland 1 måleskje (6,8 g) med 150 ml vann, eller tilfør en skje til den shakemiksen du liker best, og nyt.

* Når den tilberedes med 150 ml vann
Om Proteindrink­mix


En perfekt måte å øke proteininntaket på. Dette allsidige produktet kan inntas på to velsmakende måter. Tilbered det som et velsmakende, kalorikontrollert mellommåltid med høyt proteininnhold, eller tilsett det i din favoritt Formula 1-shake for en ekstra rik og kremet drikk. VIKTIGE FORDELER 15 g høykvalitetsprotein 7 gram karbohydrater 20 vitaminer og mineraler Kan tilberedes med vann Herlig vaniljesmak HVORDAN KAN DET HJELPE DEG?

Proteindrinkmix er en ypperlig måte å hjelpe deg med å oppnå ditt daglige proteinbehov. Protein er kjent for å være livets byggesteiner. Protein er viktig for korrekt funksjon av cellene, og for vekst og reparasjon av vev. Kroppen vår kan ikke lagre protein, den kan heller ikke produsere protein selv, så derfor er det viktig at vi får i oss nok protein hver dag. BRUK Som mellommåltid, bland to spiseskjeer (28 g) proteindrikkpulver med 250 ml kaldt vann. Når du tilbereder til favorittshake, tilsett en spiseskje (14 g) til to måleskjeer Formula 1-shake til 250 ml kaldt vann. * Proteindrinkmix som er laget med Formula 1 shake ihenhold til anvisningen er ikke en måltidserstatning