Kosthold & Ernæring

BALANSERT ERNÆRING – MED HERBALIFE NUTRITION

Herbalife Nutrition sin tilnærming til balansert ernæring handler ikke om å telle kalorier eller erstatte måltider. Det handler heller ikke om at du ikke kan spise favorittmaten din, eller ha for mange restriksjoner på kostholdet ditt. Uansett hva som er dine mål, så ønsker vi at du skal bli en bedre og gladere versjon av deg selv – slik at du får velværet du fortjener. Hvordan? Med balansert og skreddersydd ernæring som støtter en god og aktiv livsstil.

Du bør daglig sørge for å få i deg den anbefalte mengden med makronæringsstoffene proteiner, fett og karbohydrater, i tillegg til mikronæringsstoffer (vitaminer og mineraler). Dette i kombinasjon med regelmessig trening og tilstrekkelig væske. Det er svært viktig at du får i deg disse næringsstoffene fra de rette matvarene og eventuelt våre produkter, slik at kroppen din får det rette drivstoffet. Det kan til og med ha flere fordeler enn du tror, inkludert å hjelpe deg med å oppnå en god kroppsvekt, frisk hud, normal fordøyelse, friske ledd og normal hjernefunksjon.

 

PRODUKSJON AV KVALITETSPRODUKTER


VÅRE ERNÆRINGSTIPS 
Riktig ernæring er balansert ernæring. Ved å bruke disse enkle ernæringstipsene som rettesnor, kan du få en mer balansert og riktig ernæring.

Næringsrik frokost
Start dagen riktig! Frokost er viktig fordi du etter ei lang natt uten mat og drikke trenger påfyll som gir deg energi til å prestere. 
TIPS: 

Prøv vår Formula 1 shake sammen med en deilig kopp urte-te til, og aloe vera konsentrat med mangosmak i vann. 
 

Små hyppige måltider
Spis hver 3-4 time for å unngå lavt blodsukker som kan føre til usunn snack gravings.

 

Sunnere snacks
Våre proteinbarer i smakene sjokolade/peanut, sitron eller vanilje/mandel gir deg 10 gram protein. Enkel å ta med i veska, bilen, jakka etc. Frukt,bær og grønnsaker, melkeprodukter som yoghurt, cottage cheese, skyr etc. uten for mye sukker og fett kan anbefales, sunne fettsyrer fra nøtter/mandler og ellers det som gir deg næring i en hektisk hverdag. 

 

Regelmessig væskeinntak
Sikre et regelmessig inntak av væske for å holde deg riktig hydrert. Kan anbefale å tilsette vannet ditt med vårt aloe vera mango konsentrat, eller ha sitron, agurk eller frukt for å gi en friskere smak som kan føre til at du drikker mer. 

Essensielle næringsstoffer
Kroppen din trenger næringsstoffer for å fungere ordentlig. Å få riktig mengde næringsstoffer kalles balansert ernæring. De viktigste næringsstoffene er proteiner, karbohydrater, fett, fiber, vitaminer, mineraler og vann.

Vitaminer og mineraler
Dette er en viktig del av et balansert kosthold og er nødvendig for å støtte kroppens metabolisme.

Les mer under:

For å bli medlem må du få tilsendt Sponsorinformasjon.

Som medlem i Herbalife vil du kunne få fra 25% til 50% rabatt på produktene dine, samt veiledning og oppfølging til de resultater du måtte ønske deg. 

Første steg:

Trykk på knappen "Få tilsendt Sponsorinformasjon"

 

Andre steg: 

Få tilsendt pr mail: Sponsors ID-nummer hos Herbalife *  og De første tre bokstavene i sponsorens etternavn.

Tredje steg: 

Trykk på knappen bli medlem, fyll inn sponsorinformasjon