Performance training

Performance training

Ønsker du den beste kompetansen for prestasjonsrettet trening ift. din idrett eller dine mål, så er dette treningen for deg. Som Performance Coach fra Exos, Athletes Performance, tilrettelegger jeg øktene og treningsplanen din slik at du forbedrer prestasjonen din samtidig som du reduserer risikoen for skader.

Vi setter sammen et individuelt opplegg over en periode, med mål om å bygge opp styrke og eksplosivitet. I tillegg jobber vi da med svakheter for å forebygge skader. Hovedfokuset vil dermed være og hele tiden forbedre funksjonelle bevegelser du måtte møte i din idrett eller i hverdagslivet.

Functional movement screening

F.M.S

Functional movement screening

FMS er et anerkjent analyseverktøy, spesielt innen toppidrett. Analysen består av 7 tester hvor du på hver test får en poengscore. Maks score er 21 poeng og for best resultat ønsker vi en høyest mulig poengscore.

En FMS screening vil kunne gi et bilde på hvilke svakheter som må jobbes mer med for å oppnå best mulig funksjonell bevegelighet og stabilitet

Dette vil du igjen kunne dra stor nytte av i din trening for optimal prestasjon og utvikling.

Fitnesscamp utlandet

Fitnesscamp utlandet

Vi arrangerer fitnesscamp i utlandet for deg som ønsker mer dybde innenfor emne trening og ernæring. Du vil gjennom ei hel uke få grundig gjennomgang og opplæring om styrketrening, teori og praksis (programdesign, grunnleggende teknikk, nyere forskning etc.), ernæringslære (etterleve en sunn livsstil,hvordan lage egne kostholdsplaner etc.), foredrag og veiledning om motivasjon og mental trening mm. I tillegg vil du få daglige treningsøkter som varierer mellom styrketrening i styrkerom, bootcamp, HIIT, dans, core osv.

Mer informasjon om disse turene vil legges ut på siden "nyheter".

Personlig trening

Personlig trening

Trenger du profesjonell veiledning og resultatorientert trening er Personlig Trening en god investering. Med oss kan du være sikker på at du får den oppfølgingen du trenger med de råeste treningsøktene som gir deg bedre selvtillit og resultater du både ser og føler. Vi setter opp en plan for deg, for øktene vi trener sammen og for de øktene du trener på egen hånd. Da vi har et stort fokus på teknikk og utførelse blir  du i tillegg trygg på egen hånd og får mest mulig ut av hele perioden vi trener sammen, pluss masse ny læring du alltid vil dra nytte av.

Kurs og foredrag

Kurs og foredrag

Vi tilbyr kurs innenfor temaet trening og ernæring, motivasjon og mental trening.

  • Styrketrening – muskelbygging, teknikk, programdesign, figurforming, etc.
  • Performance – 24 timers utøveren: hvordan bli en bedre idrettsutøver på alle plan: prestasjonsrettet trening, ernæring, søvn, mentalt etc. Kurs tilrettelegges også for yngre utøvere.
  • Ernæring – sunn livsstil, diett, vektøkning og vektreduksjon, etc.
  • Motivasjon og Resultater – Målsetting, planlegging, gjennomføring og resultatoppnåelse.
Kropsanalyse

Kroppsanalyse

Ønsker du opplysning om hvordan sammensetningen av kroppen din er så tilbyr vi en scanning målt på Tanita Inbody Skanner. Ved hjelp av elektriske signaler kvantifiseres kroppssammensetningen og er overstått på under ett minutt. Dette vil kun gi en veiledende analyse, men sammen med en gjennomgang av livsstil og evt. øvrige tester vil det være en bra måte å følge utvikling og fremgang.

Vi måler også fettprosent med klype som egner seg bedre for deg som er i veldig god form og har relativt lav fettprosent.

Arctic extreme bootcamp

Arctic extreme bootcamp

Arctic Extreme Bootcamp ble første gang gjennomført våren 2011. Navnet og logoen taler for seg, og tross både ekstrem trening og tidvis ekstreme værforhold har konseptet eskalert for hvert år, både i og utenfor Tromsø. Mye av årsaken til det er de nettopp ekstreme forandringene i fysisk form og fysikk deltakerne klarer å oppnå på bare få uker.

Bootcamp er et gruppetreningskonsept, inspirert av militær trening, ofte sett i USA. Konseptet er bygget for å oppnå god utholden styrke, økt kondisjon, bedre spenst, hurtighet og økt mental styrke.

Les mer

Online coaching

Online coaching

Oppfølging i 6 uker inkluderer:

  • Periodisert treningsprogram med screening ved oppstart via skype.
  • Kostholdsveiledning / Diettplan
  • Gratis oppfølging på mail ved behov gjennom hele perioden.
Kostholdsveiledning og diett

Kosthold og ernæring

Som Herbalife coacher tilbyr vi kostholdsveiledning, matplaner og oppfølging for Herbalife kunder og medlemmer i vår organisasjon. Dette er kostnadsfritt og følger med i prisen ved kjøp av anbefalte produkter. For mer informasjon om Herbalife ta kontakt.

Gruppetimer og bootcamp

gruppetimer, bootcamp mm.

Ønsker du trening i gruppe kan vi tilby følgende:

  • Bootcamp / Styrke i gruppe (begge to)
  • Dansetimer, aerobic, høypuls, core, gravidetrening, barseltrening mm.  (Lene)
  • Strip Dance – utdrikningslag for jenter som ønsker å lære en strip dance-koreografi (Lene)

Lene hansen

Personlig Trener
Send E-post
Tel: 90209816

Andreas Helberg

Personlig Trener
Send E-post
Tel: 97678301