Om oss

Hansen&Helberg Fitness & Performance ble startet i januar 2015 med et mål om å bidra til et høyere kunnskapsnivå om trening og ernæring for folk flest. 

Lene Hansen og Andreas Helberg har vært sammen siden 2010 og deler en enorm lidenskap for resultatorientert trening.  Dette ønsker de nå at andre også skal få ta del i, og tror at mer kunnskap og større forståelse vil føre til at flere oppnår ønskede resultater på trening ut i fra egne målsettinger. 

Lene

Om Lene

Lene var ferdig eksaminert Personlig Trener(PT) i 2003, og har siden da jobbet som PT og gruppeinstruktør på ulike treningssenter. I 2005 flyttet hun til Oslo hvor hun fra 2005-2007 tok videreutdanning som hudpleier, spaterapeut og massasjeterapeut, samtidig som hun praktiserte som PT og instruktør.

I 2014 spesialiserte hun seg som Performance Coach for å jobbe mer mot idrett og prestasjonstrening. Hun er fotballtrener for jentelag i Tromsø IL og engasjert i barne – og ungdsomsidrett.  Hun praktiserer som livsstils veileder og ernærings coach, og bruker Herbalife som verktøy til å hjelpe mennesker og utøvere til å prestere optimalt, enten det er på treningsfeltet, i konkurranse eller på hjemmebane.
Hun har en 2.plass fra reality-serien 71 Grader Nord i 2009 og bronsjemedalje fra NM i Athletic Fitness i 2012 og Norway Open samme året.

UTDANNING

- Personlig Trener, SAFE Education
- Sertifisert kostholdsveileder
- Hudpleier, Spaterapeut, Massasje terapeut ,  NHSA
- Sertifisert instruktør: aerobic,step,corebar, zumba, core, høypuls, bosu, styrke etc.
- Performance Coach, Exos Phase 1
- FMS 

Andreas

Om Andreas

Andreas jobber til daglig som pedagogisk leder i Ekrehagen Friluftsbarnehage og har et brennende engasjement for barn og unge`s motoriske utvikling. Han har skrevet bacheloroppgave om bruk av ski til utvikling av barnas grovmotorikk, og er i gang med videreutdanning i fysisk aktivitet og kosthold i barnehagen. Han jobber deltid som Personlig Trener og var eksaminert av AFPT i 2012. Har jobbet på Evo Fitness fra 2012-14.

Andreas har stor interesse for forskning innen trening og han tester ut mye av det han leser. Han har dessuten lang fartstid som fotballspiller og spiller fortsatt på amatørnivå. Han er tidligere langrennsløper og er genuint interessert i sport og friluftsliv. Interessen for styrke og muskelbygging er likevel det som opptar han mest om dagen.

Utdanning

- Personlig Trener, Akademiet for Personlig Trening
- Eksamen i kropp, bevegelse, og energi(KBE) utdanning fra forsvaret
- Førskolelærer
- Videreutdannet i fysisk aktivitet og kosthold i barnehage
- Eksamener fra UIT, Norges Arktiske Universitet: Markedsføring og økonomisk marinefag

Lene hansen

Personlig Trener
Send E-post
Tel: 90209816

Andreas Helberg

Personlig Trener
Send E-post
Tel: 97678301