Arctic Extreme Bootcamp

Arctic Extreme Bootcamp ble første gang gjennomført våren 2011. Navnet og logoen taler for seg, og tross både ekstrem trening og tidvis ekstreme værforhold har konseptet eskalert for hvert år, både i og utenfor Tromsø. Mye av årsaken til det er de nettopp ekstreme forandringene i fysisk form og fysikk deltakerne klarer å oppnå på bare få uker.
Bootcamp er et gruppetreningskonsept, inspirert av militær trening, ofte sett i USA. Konseptet er bygget for å oppnå god utholden styrke, økt kondisjon, bedre spenst, hurtighet og økt mental styrke.

Det finnes mange ulike bootcamp`s der ute, men vi skal være aller best på å tilrettelegge treningen med individuelle behov, samt ha en solid gjennomført plan for hele perioden, slik at du som deltaker ikke bare oppnår en svært bra form, men også får funksjonell forbedring som du nyter godt av i hverdagslivet.  Som Performance Coach med praktisering av FMS (functional movement screening) vil det være enkelt for oss å luke ut eventuelle «svakheter» man bør ha fokus på for i best mulig grad være rustet for tøffe treningsøkter.

Ved hjelp av diverse utstyr som kettlebells, slynger, medisinballer, vektvester, strikk, resistor ropes, step ladders, sandsekker mm., i tillegg til egen kroppsvekt, blir deltakerne pushet ut av komfortsonen til å prestere så optimalt som mulig. Øktene er intervallpreget hvor 3-4 deltakere er på hver stasjon. Hovedfokuset hos oss er styrketrening i sirkel med høy intensitet, men vi kjører også sekvenser av HIIT(high-intensity interval training) for økt kondisjon og fettforbrenning.

Øktene starter med dynamisk stretching, aktivering av muskulatur og ledd, forbedring av stabilitet og koordinasjon, før styrke og utholdenhet.  Vi anbefaler at du har trent ei stund før du begynner, men om du er utrent og ønsker en kick-start for å komme i gang hjelper vi deg selvfølgelig med det.

Arctic Extreme Bootcamp gjennomføres i Telegrafbukta i Tromsø på våren og høsten.

Ønsker du oss dit du er?

Book oss inn og få med deg familie, venner, naboer og kjentfolk. Vi har vært på Sommarøya, i Nordkjosbotn, på Storsteinnes og i Ramfjorden, og har ukentlige økter fra 4-6 uker.

Hansen&Helberg

Lene hansen

Personlig Trener
Send E-post
Tel: 90209816

Andreas Helberg

Personlig Trener
Send E-post
Tel: 97678301